Новини компанії
Оренда меблів та обладнання для заходів
Комплексне технічне забезпечення заходів

У Дніпрі відбудеться перший Міжнародний книжковий фестиваль Book Space

Наступної п'ятниці, 28 вересня, у Дніпрі стартує перший Міжнародний книжковий фестиваль Book Space-2018. Протягом кількох днів на «Book Space» можна буде побачити та поспілкуватися з письменниками, журналістами та істориками зі США, Німеччини, Франції, Польщі та Данії, передає кореспондент «НМ».

Основною темою Book Space-2018 обрали різні прояви трансформацій. Організатори хочуть залучити якнайбільше людей до обговорення змін не тільки в літературі, а й у суспільстві та країні.

В Днепре состоится первый Международный книжный фестиваль Book Space

"Це важливо. Такі фестивалі мають бути щорічними. Ми хочемо популяризувати читання. Важливо, щоб люди читали книги і завжди дізнавалися про щось нове. Таких заходів має бути більше», - переконаний радник голови Дніпропетровської ОДА Ю. Голік.

З відомих авторів на фестиваль запрошено, зокрема, американського історика українського походження, професора української історії у Гарвардському університеті Сергія Плохого. Він є лауреатом Шевченківської премії у 2018 році.

Також можна буде побачити французького історика, автора більш ніж десяти книг переважно в галузі історії тілесності, гендерної ідентичності та сексуальності Андре Роша.

Він представляє український переклад своєї книги «Перша стать», присвяченої історії чоловічої гендерної ідентичності та змінам, які вона переживає. Також буде багато відомих українських авторів. Так, на фестивалі чекають письменницю Ірену Карпу та Оксану Забужко.

Також створять майданчик для презентацій книг, запропонованих видавництвами-учасниками. А ще проведуть книжковий ярмарок, до якого приєднаються близько 50 українських видавництв. Павільйон дорослої літератури буде розміщено на площі біля Дніпропетровської облдержадміністрації (пр. Поля, 1).

З виданнями для дітей можна буде ознайомитись у сквері Героїв біля інклюзивного парку. Тут також облаштують дитячу сцену.

Організатори зазначають: незважаючи на те, що книжковий форум у Дніпрі відбудеться вперше, видавництва та автори охоче погоджувалися на пропозицію приїхати до міста. Щодня книжкового фестивалю завершать концертом.

Виступатимуть гурт DZ'OB, гурт Quarpa та джазовий проект Мар'яни Савки «У саду».

Основні переваги роботи з нами

Ми зацікавлені у довгостроковій співпраці з нашими клієнтами
Комфортные условия
Комфортні умови
Комфортні умови співпраці, гнучка цінова політика та система знижок
Большой ассортимент
Великий асортимент
Пропонуємо більший вибір обладнання в оренду та безлічі різних послуг
Гарантия качества
Гарантія якості
Постійний контроль за якістю обладнання, ремонт та обслуговування
Опытная команда
Досвідчена команда
Готові забезпечити організацію заходу будь-якого рівня та будь-якого масштабу

Наші задоволені клієнти

За час нашої роботи у нас з'явилося безліч постійних клієнтів, серед яких відомі компанії та організації
Клиент 1
Клиент 2
Клиент 3
Клиент 4
Клиент 5
Клиент 6
Зворотній дзвінок
Передзвонимо Вам через 10 хвилин
Ваше ім'я
Ваш телефон
Данные будут использованы только для связи с Вами!
×
Залишити заявку на оренду
Передзвонимо Вам через 10 хвилин
Ваше ім'я
Ваш E-Mail
Ваш телефон
Данные будут использованы только для связи с Вами!
×